İSG Bölümü 4. Sınıf, 2023 - 2024 Bahar Dönemi Staj Takvimi

STAJ İŞLEM ADI

TARİHİ

ÖĞRENCİLER

- Staj başvuru formu (EK-1) danışmana ve bölüm başkanına imzalatılıp iş yerine verilecektir.

- Staj kabul formu (EK-2) işyeri tarafından onaylandıktan sonra danışmana teslim edilecektir (İki nüsha hazırlanacaktır. Bir nüsha işyerinde kalacak, diğeri danışmana verilecektir).

- Staj kabul formuna ek olarak aşağıdaki belgeler de danışmana teslim edilir:

1.  Kimlik fotokopisi

2. E-devletten alınacak olan Genel Sağlık Sigortası Durum Belgesi (SGK Provizyon Sorgulama Belgesi)

12.01.2024

DANIŞMAN

Staj kabul formlarının (EK-2) danışman ile bölüm başkanı tarafından onaylanması ve öğrencilerin diğer belgeleriyle birlikte müdürlüğe teslimi

19.01.2024

STAJ BAŞLAMA - BİTİŞ TARİHLERİ

İş Günü Sayısı

Başlama Tarihleri

Bitiş Tarihleri

5 İş Günü

19.02.2024

31.05.2024

STAJ DOSYALARININ TESLİM EDİLMESİ

TARİHİ

Öğrencilerin Staj Dosyalarını Danışmanlarına Teslim Etmeleri

05.06.2024

AÇIKLAMALAR

- Staj 14 hafta boyunca hafta içi 5 gün ve toplamda 70 iş günü olacak şekilde uygulanacaktır.

- Ancak bahar döneminde alttan dersi olan öğrenciler 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak olan vize sınavlarına katılmak için okula geleceklerinden, yapamadıkları 5 günlük stajlarını staj takviminin ilk 5 haftasında cumartesi günleri de staj yaparak tamamlayacaklardır.

- Bu sebeple, alttan dersi olan öğrencilerin cumartesi günü de çalışılan bir işletmede stajlarını

yapmaları gerekmektedir.

- Resmi tatillerde staj yapılmayacaktır (9-12 Nisan 2024, 23 Nisan 2024 ve 1 Mayıs 2024)

- Staj tarihleri kesinlikle değiştirilmeyecektir.

- Staj dosyası teslim tarihi en geç tarih olup kesinlikle uzatılmayacaktır.

- Bu tarihten sonra getirilen staj dosyası kabul edilmez ve değerlendirmeye alınmaz.