Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Fakültemiz Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü öğrencilerine 5 Ekim 2023 tarihinde oryantasyon programı düzenlenmiştir. Programda; Üniversitemiz fakültemiz hakkında bilgi, ders kayıtları, akademik takvim, ÜBYS sistemi, ÇOMÜ lisans eğitim öğretim ve sınav yönetmeliği ve bölümümüzün Erasmus faaliyetlerine yönelik bilgilendirme, kalite güvence süreçleri, akreditasyon ve öğrenci katılımı hakkında bilgilendirme yapıldı. Program, öğrencilerin sorularının yanıtlanması ile sona erdi. UTİ Bölüm Başkanı Doç. Dr. Seçil Öztürk tarafından verilen eğitime, Arş. Gör. İsmail Tunç ve Fakülte sekreteri İbrahim Bal’ da katılarak öğrencilerin sorularını yanıtlamışlardır.