İş Sağlığı ve Güveliği Bölümü Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencilerine 13 Ekim 2022 tarihinde oryantasyon programı düzenlenmiştir. Programda; Üniversitemiz kalite güvence süreçleri, akreditasyon ve öğrenci katılımı, fakültemiz hakkında bilgi, ders kayıtları, akademik takvim, ÜBYS sistemi, ÇOMÜ lisans eğitim öğretim ve sınav yönetmeliği ve bölümümüzün Erasmus faaliyetlerine yönelik bilgilendirme yapıldı. Program, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi. İSG Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa YILDIZ tarafından verilen eğitime, Fakülte sekreteri İbrahim Bal ve Memur Ahmet TOKAL'da katılarak öğrencilerin sorularını yanıtladılar.