FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2024-2025 Akademik Yılı Oryantasyon Programı fakültemiz öğrencilerine 2 Ekim 2024 tarihinde düzenlenmiştir. Programda; Çan hakkında ve üniversitemiz akademik ve idari personelleri, fakültemiz hakkında bilgi, ders kayıtları, akademik takvim, ÜBYS sistemi, ÇOMÜ lisans eğitim öğretim ve sınav yönetmeliği, kalite güvence süreçleri, akreditasyon ve öğrenci katılımı ve Erasmus faaliyetlerine yönelik bilgilendirme yapıldı. Fakültemiz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sertaç Serkan Doğru’nun sunum yaptığı programa Dekanımız Prof. Dr. Serdar KURT, akademik ve idari personelimiz,  İlçe Emniyet Müdür Vekili, İlçe Jandarma Komutanı katılım sağlayarak tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar. Sorularının yanıtlanmasıyla program sona erdi.