Dr. Öğr. Üyesi Mustafa YILDIZ Erasmus DVH Kapsamında Sırbistan Niš Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Fakültemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa YILDIZ Erasmus ders verme hareketliliği kapsamında 07-11 Kasım 2022 tarihleri arasında Sırbistan, Niš Üniversitesi, İş Güvenliği Fakültesini ziyaret etti. Hareketlilik kapsamında, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Srdjan Glišović, Dekan Yrd. Prof. Dr. Vesna Nikolić, Bölüm Erasmus Koordinatörü Predrag Niketić ve bölüm akademik personelleri ile yapılan görüşmelerde eğitim-öğretim faaliyetleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca gerçekleştirilen sunumda Çanakkale, Çan, ÇOMÜ ve İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümümüzün tanıtımı yapılarak yabancı öğrencilerin Erasmus öğrenim hareketliliği ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde eğitim almaları teşvik edildi.