Dr. Öğr. Üyesi Can KÖSE Erasmus DVH Kapsamında Sırbistan Novi Sad Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Fakültemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Öğretim Üyesi ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Can KÖSE, Erasmus ders verme hareketliliği kapsamında 17-21 Ekim 2022 tarihleri arasında Sırbistan Novi Sad Üniverstiesi Teknik Bilimler Fakültesi, Çevre Mühendisliği ve İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümünü ziyaret etti. Hareketlilik kapsamında, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dejan Ubavin ve Dr. Bojana Zoraja ile gerçekleştirilen görüşmelerde yeni erasmus anlaşmaları ve Avrupa Birliği Projeleri için ön çalışmalar yapıldı. Ayrıca öğrencilerle buluşmalarda Çanakkale, ÇOMÜ ve İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünün tanıtımı yapılarak daha fazla yabancı öğrencinin Erasmus eğitimleri için Çanakkale'yi tercih etmesi amaçlandı.