Doğanlar Mobilya Grubu’na Teknik Gezi Düzenlendi

14.05.2024 tarihinde saat 11.00-16.00 saatleri arasında Öğretim Görevlisi Betül Kurt yürütücülüğündeki Maliyet Muhasebesi dersini alan Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü öğrencileri,Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ve Lojistik programı öğrencileri ile Doğanlar Mobilya Grubunun Biga'da bulunan fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir.Gezi boyunca öğrencilere mühendisler eşlik ederek tüm süreçler adım adım anlatılmış ve fabrikanın hem üretim hem tasarım hem de idari kadrosu tanıtımı yapılmıştır. Teknik gezinin gerçekleşmesi imkânı sunan, Doğtaş İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Levent Burucu öğrencilere teknik, yönetsel, işletme organizasyon bilgilerini aktararak öğrencilerin sorularına cevap vermişlerdir. Ayrıca gezi boyunca öğrencilerimizin koordinasyonunu sağlayan İş Sağlığı ve güvenliği Uzmanı Gökçe Taştan Zengin tüm gezi boyunca öğrencilerimize eşlik etmişlerdir.