Doğanlar Mobilya Grubu’na Teknik Gezi Düzenlendi

15.11.2022 tarihinde saat 11.00-16.00  saatleri arasında; Öğretim Görevlisi Betül Kurt yürütücülüğündeki Yönetim Muhasebesi dersini alan fakültemiz UTİ-2. Sınıf ve UTİ-4. sınıf öğrencileri, Çan MYO öğrencileri ile birlikte Doğanlar Mobilya Grubunun Biga 'da bulunan fabrikasına yapılan teknik geziye katılmışlardır. Gezi boyunca öğrencilere mühendisler eşlik ederek tüm süreçler adım adım anlatılmış ve fabrikanın hem üretim  hem tasarım hem de idari kadrosu tanıtımı yapılmıştır. Teknik gezinin gerçekleşmesi imkânı sunan, Doğtaş İnsan Kaynakları Müdürü Sayın Levent Burucu öğrencilere teknik, yönetimsel, İşletme organizasyon bilgilerini aktararak öğrencilerin sorularına cevap vermişlerdir. Ayrıca gezi boyunca öğrencilerimizin koordinasyonunu sağlayan İnsan Kaynakları Uzmanı Melis Sak tüm gezi boyunca öğrencilerimize eşlik etmişlerdir.