Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı

4 yıllık 2 Bölüme sahip olan ÇOMÜ Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nu Fakülteye çevirmek için ÇOMÜ Senatosunda alınan Fakülteye çevirme kararı sonrasında Fakülte bünyesinde açılabilecek yeni Bölümleri tartışmak ve Fakülte binasının yeri ile olanakları görüşmek için Çan İlçe Kaymakamımız Mustafa GÜRDAL, Çan Belediye Başkanı Bülent ÖZ, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Serdar KURT, Akp İlçe Başkanı Ömer ŞAHİN, CHP İlçe Başkanı İsmet SEZGİN, MHP İlçe Başkanı Halil TURAN, Ziraat Odası Başkanı Hasan ŞAHİN, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali ERGİN, Çan Milli Eğitim Müdürü YAŞAR Çakır, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah DENİZ, Çan Baro Başkanı Sebahattin GÜNER, Etili Seramik Müdürü Selçuk DİLEK, Çan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Davut Tekne, Çanakkale Seramik Sosyal Yardımlaşma Müdürü Nedim CEYLAN, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Kadir DEVECİ'nin ortak katılımlarıyla ilk toplantı gerçekleştirildi. Çalışmalarımız hızla devam edecek ve üniversitemize yeni bir kampüs alanı oluşturarak, bünyesine dahil edilecek 4 Yıllık Bölümler ile hem ilçemize, hem de öğrencilerimize katkı sağlanacaktır. Okulumuz ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun.