Yabancı Dil -1 Dersi Hakkında

2022-2023 Akademik Yılı Güz dönemi için İngilizce I adlı ders online olarak yapılacaktır. Derslere katılmak ve takip edebilmek için öncelikle cep telefonu, tablet veya bilgisayar (laptop) ekranına “Microsoft teams” isimli uygulamayı indirip üye olmanız gerekmektedir. Bu uygulamaya üye olduktan sonra sizlere iletilen (ubys mail ve/veya okullarınızın web sayfasındaki duyurular kısmından) “ders ekip kodunu” “bir ekibe ya da sınıfa katıl” bölümüne girerek derse kayıtlanmış olursunuz. Dersler “online” yapılacak olup sizlere belirlenen ders saatinde sizlerin de “online” olmanız beklenmektedir. Derslere katılım zorunlu olmayıp dersi takip edip kayıt videolarını izlemek ve not almak öğrencilerin sorumluluğundadır. Bu dersin değerlendirmesi (sınavları) ise “yüzyüze” yapılacaktır. Dersle ilgili detaylı bilgileri ilk ders videosunda bulabileceksiniz.

Ders esnasında ders öğretim görevlisinin oluşturduğu materyaller için Microsoft Teams uygulamasının dosyalar kısmına bakıp erişim sağlayabileceksiniz.

Aşağıda bölümlere göre birleştirilmiş olan İngilizce I dersi için ilgili kodu girerek derse erişim sağlayabilirsiniz. (Not: her bölüm için ayrı kod oluşturulmuş olup öğrencilerin kendi gruplarında derse katılımı beklenmektedir.)

ÇAN UBF (İSG ve Uluslararası Ticaret bölüm öğrencileri için) İngilizce 1 dersi teams ekip kodu: gx0jfz4
-Öğr. Görevlisi Pelin ALBAYRAK