Çan Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Topluluğunun Organize Ettiği İftar ve "Karadeniz Fırtınası" Konseri Yapıldı...

.

Çan Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Topluluğu Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Emrah Tokgöz ve topluluk başkanı Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü öğrencilerinden İlayda Toklu'nun organize ettiği, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’nun destekleri ve yerel esnafın bağışlarıyla, ÇOMÜ öğrencilerine özel iftar yemeğinden sonra “Karadeniz Gecesi” konulu faaliyet, 31.05.2018 tarihinde Çan Atatürk Meydanında gerçekleşmiştir.

İftar yemeğinin ardından, öğrenciler ve ilçe halkı için çeşitli etkinlikler ve sergiler düzenlenmiştir. Karadeniz yöresi türküleri seslendiren genç sanatçı Emin Aydın, konseriyle ÇOMÜ’lü öğrenciler ve yerel katılımcılara eğlenceli ve keyifli anlar yaşatmıştır.