Uluslararası Gürcü Çalışmaları Yaz Okulu ve Konferansı-2020

.

Korneli  Kekelidze  Gürcistan Ulusal Yazmalar Merkezi tarafından 15-24 Temmuz 2020 tarihlerinde "Uluslararası Gürcü Çalışmaları  Yaz  Okulu  ve  Konferansı"  düzenleneceği  ve  ülkemizden  de  öğrencilerin katılmasının beklendiği belirtilmektedir.

Bahsi  geçen  Merkezin  düzenlediği  yaz  okulunun  içeriğinde  Gürcü  dilini,  tarihini, edebiyatını ve kültürünü tanıtan akademik ve kültürel programların (dersler, atölyeler, geziler vb.) yer aldığı, yaz okulu için son başvuru tarihinin 27 Şubat 2020 olduğu, Tiflis'e gidiş-dönüş masrafının  katılımcılara  ait  olacağı,  geri  kalan  masrafların  ise  Gürcistan  tarafınca karşılanacağı anlaşılmaktadır.

Yaz okulu ve konferansa ilişkin sorular "summerschool@manuscript.ac.ge" e-posta adresine iletilebilir.

Söz konusu yaz okulu başvuru formu ile başvuru koşulları ve programın ayrıntılarına aşağıdaki linkten ulaşılabilir: