Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Girişimcilik Yarışması

.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından TR22 Güney Marmara Bölgesinde girişimciliğe duyulan ilginin ve girişimcilik kapasitesinin arttırılması, girişimcilerin iş kurma, iş modeli oluşturma ve iş modelini doğru şekilde sunma konusunda bilgi edinmesi ve girişimcilik farkındalığı yaratmak amacıyla, bölge üniversiteleri öğrencilerinin katılımıyla 4-5-6 Mayıs 2018 tarihlerinde Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uygulama Oteli’nde ‘’Startup Weekend Güney Marmara’’ ödüllü girişimcilik organizasyonu düzenlenecektir.

Etkinliğe iş fikrine sahip 18 yaşını doldurmuş öğrenciler, bireysel veya en az 3 kişilik en fazla 5 kişilik gruplardan oluşan ekipler olarak başvuru yapabilmektedir.

Katılmak isteyen öğrenciler Startup Weekend Bilgi Notuna aşağıdaki dosyadan ulaşabilir:

Startup Weekend Bilgi Notu.pdf